Infrarakentaminen Vihti, Espoo ja muu Helsingin seutu

Infrarakentaminen on yksi Maanrakennus Lassi Kaiposen ydinosaamisalueista. Infrarakentamisen palveluihimme kuuluvat mm. teiden, ojien, viemäreiden ja vesilinjojen rakennuspalvelut. Saat kauttamme myös pohjarakentamisen palvelut kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. Kattavan ja luotettavan yhteistyöverkoston avulla voimme tarjota kylläisen paletin erilaisia infrarakentamisen osa-alueita sujuvasti. Toimitamme halutessasi kaikki tarvittavat maa-ainekset kohteeseesi. Työkoneiden siirto työmaalta toiselle toiseen sujuu näppärästi lavettikuljetuksin. Palvelemme mm. alueella Vihti, Lohja, Espoo, Vantaa, Helsinki ja muu Uusimaa.

Näin lähetät tarjouspyynnön:

Tarjoukset ja lisätiedot infrarakentamiseen saat soittamalla numeroon: 0400 472 294 tai lähettämällä viestiä.

Kaikki tarvittava infrarakentamiseen

Toteutamme laadukkaasti kaikki maansiirto- ja kaivuutyöt kokoluokasta riippumatta. Kalustomme on monipuolista ja soveltuu hyvin erikokoisiin kaivuutöihin ja rakennusurakoihin. Meiltä saat esimerkiksi seuraavat toteutukset:

  • Tiet, kadut
  • Talousvesijärjestelmät
  • Jätevesijärjestelmät
  • Sähköverkkojen kaivuutyöt
  • Rakennusten pohjatyöt

Pyydä tarjous!

Infrarakentaminen Maanrakennus Lassi Kaiposen toteuttamana on järkiratkaisu. Palvelemme mm. alueella Vihti, Lohja, Espoo, Vantaa, Helsinki ja muu Uusimaa. Pyydä kohteestasi tarjous meiltä, ja löydät sujuvimmat reitit haluttuun lopputulokseen. 


Ota yhteyttä!