Maansiirto ja kaivuutyöt Vihdistä Espoo–Helsinki-alueelle

Maanrakennus Lassi Kaiponen toteuttaa maansiirrot, maamassojen vaihdot, maa-ainesten kuljetukset ja muut tarvittavat kaivuutyöt kokemuksella. Toteutamme mm. maansiirtoa ja erilaisia teiden ja rakennusten pohjatöitä yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille, rakennusalan ammattilaisille sekä julkisen sektorin toimijoille. Kaikille sujuvia maanrakennus- ja maansiirtoratkaisuja kaipaaville Vihdissä, Espoossa, Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella. Täältä saat tarjouksen kohteellesi ja muuta lisätietoa.

Maa-ainekset kuljetettuna

Meiltä nopeasti ja edullisesti kaikki multa-, hiekka- ja kiviainekset työmaalle, kotiin tai vaikkapa mökille kuljetettuna. Etkö tiedä millainen kerrostuma olisi sopivin pohjatöihisi? Kokeneina maanrakennusalan ammattilaisena annamme mielellämme vinkit siihen, millaisin maa-aineksin toteutat vankimman pohjan. Pienin toimitettava kuljetuskoko on 12 m³.

Talon pohjatyöt

Teemme ammattitaidolla ja korkealla laadulla omakotitalojen ja taloyhtiöiden maanrakennuspalvelut avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme löydät myös palvelut mm. louhintaan, perustuksiin ja massanvaihtoihin. Pyydä talon pohjatöiden toteutuksesta tarjous!

Salaojista vesi- ja viemärijärjestelmiin

Toimiva kunnallistekniikka ja oikeanlaiset salaojat ovat tärkeitä rakennuksen käyttäjien sekä elinkaaren kannalta. Meiltä saat kaiken tarvittavat niin salaojien kaivuuseen kuin vesi- ja viemärijärjestelmiin sekä sadevesien ohjailuun.

Viher- ja piharakentaminen

Olemme vahvoja viherrakentamisen ammattilaisia. Teemme puolestasi salaojitustyöt, raivaukset, pihamuokkaukset, nurmikot, kivetykset, muurit ja terassit. Tuomme nurmikko- ja istutusalueille tarvittavat maa-ainekset.


Pyydä tarjous!

Maanrakennus Lassi Kaiponen palvelee kattavasti mm. alueella Vihti, Espoo, Helsinki ja muu Uusimaa. Meiltä tilaat maanrakennusta maansiirtoineen ja maa-aineksineen edullisesti. Katso tarkemmat yhteystiedot, ja pyydä ammattilaiset paikalle!


Ota yhteyttä!


”Hyvää palvelua ja todellisia ammattimiehiä! Suosittelen!” Omakotitalorakentaja Espoosta